Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(8)
Forma i typ
Książki
(7)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Druki ulotne
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(7)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(7)
Czytelnia
(2)
Autor
Kunachowicz Hanna
(2)
Szponar Lucjan
(2)
Białkowska Magdalena
(1)
Bułhak-Jachymczyk Barbara
(1)
Ciok Janusz
(1)
Iwanow Krystyna
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Jarosz Mirosław (1957- )
(1)
Nadolna Irena
(1)
Szostak Wiktor B
(1)
Turlejska Halina
(1)
Wolnicka Katarzyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
polski
(7)
nieznany (po)
(1)
Odbiorca
Dietetycy
(1)
Lekarze
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Odżywianie
(4)
Dietetyka
(2)
Żywność
(2)
Choroby cywilizacyjne
(1)
Choroby tarczycy
(1)
Choroby układu krążenia
(1)
Choroby wątroby
(1)
Cukrzyca
(1)
Dieta cukrzycowa
(1)
Dieta niskowęglowodanowa
(1)
Dietetyczne środki spożywcze
(1)
Fizjologia człowieka
(1)
Gastronomia
(1)
Jelita
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Metabolizm
(1)
Nerki
(1)
Nowotwory
(1)
Otyłość
(1)
Placówki opiekuńczo-wychowawcze
(1)
Samokontrola
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Stołówki szkolne
(1)
Szkoły
(1)
Technologia żywności
(1)
Trzustka
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Witaminy
(1)
Wpływ na zdrowie
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Żywienie dojelitowe
(1)
Żywienie pozajelitowe
(1)
Gatunek
Broszura
(1)
Ekspertyza
(1)
Monografia
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Poradnik
(1)
Publikacje
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Tablice i wzory
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(4)
Kulinaria
(1)
8 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Druk dwuszpaltowy.
Bibliografia przy rozdziałach.
W publikacji specjaliści z obszaru nauk medycznych omawiają szereg ważnych aspektów zdrowia publicznego, szczególnie dotyczących poradnictwa dietetycznego, sposobu i stanu odżywienia populacji oraz prewencji i leczenia żywieniowego przewlekłych chorób niezakaźnych. Ze względu na swój charakter książka jest cennym źródłem informacji i wiedzy nie tylko dla dietetyków i wszystkich osób zawodowo zajmujących się żywieniem czy leczeniem żywieniowym, lecz także dla lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej i specjalistów oraz dla samych pacjentów.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39779 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. X e 39780 Czyt (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. X e 33850 Czyt. (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33766 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Prace Instytutu Żywności i Żywienia ; 65)
Tabele opracowano w wersji dwujęzycznej - polskiej i angielskiej.
Bibliografia strona 237. Indeks (w języku polskim) 239-241. Indeks (w języku angielskim) 243-245.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4041 B (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4043 B (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4042 B (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38190 (1 egz.)
Druk ulotny
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4328 B (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej